K9 TEAM ŠKOLA ZA PSEDresura/Školovanje

Mala škola socijalizacije i odgoja Vaših štenaca (starosti 2 do 4 mjeseca) u trajanju od 1 blok sat individualnog rada (blok sat = 2 sata), ukupnog trajanja 1 dan uz stručno vodstvo.

Započnite na najbolji mogući način uspostavu kontakta i razvoj prihvaćanja Vašeg psa na vrijeme te kroz igru i pozitivnu motivaciju učvrstite odnos sa svojim novim prijateljem.

Tečaj će obuhvaćati sve bitne aspekte za lijep i lagodan suživot bez stresa kroz igru i pozitivnu motivaciju.

Tečaj se odnosi, kako na praktičan, tako i na teorijski dio (pravilna prehrana, pravilna oprema, fizičke aktivnosti, pravilna igra (pseći nagoni), uočavanje i sprječavanje dominacije, rješavanje raznih drugih problematičnih ponašanja, itd).

Od školovanja ćemo proći upoznavanje s lijepim hodanjem na povodcu, vježbe fokusa psa (eye-contact) i samu usredotočenost psa na određenu radnju koju izvršava te poticanje i ohrabrivanje psa u određenim radnjama.Zašto individualni rad: svaki pas zahtijeva drugačiji pristup, jer karakterno je drugačiji, te mu odogovara drugačiji pristup. Zato u našoj školi nastojimo što više prilagoditi program rada psu i njegovom vlasniku.

Takav rad daje daleko veći rezultat u puno bržem vremenskom razdoblju nego bilo koji drugi način rada (grupni ili da se pas ostavlja na obuci).

Bit individualnog rada je da vlasnik nauči kako, kada i zašto da korigira odnosno da nagradi svog psa, te komande koje je naučio u školi da primjenjuje kroz daljnji suživot sa svojim najdražim kućnim ljubimcom i najiskrenijim prijateljom kojeg ima.

Načelo rada naše škole je individualni rad (vodič, njegov pas i instruktor) i mi, kao škola za pse, stojimo iza svakog psa koji je izašao iz naše škole zajedno sa svojim vodičem.

Za više informacija o individualnom radu i programima slobodno nas kontaktirajte.


Detalji

1. stupanj – Tečaj odgoja i socijalizacije - CLASIC

Tečaj prvog stupnja – odgoj i socijalizacija

Namijenjen je psima i vlasnicima pasa koji su tek na početku i žele sami sa svojim psima ostvariti veću povezanost i naučiti svog ljubimca odgoju i socijalizaciji, te naredbama koji bi svaki pas trebao znati.

Sa svakim psom se radi individualno, određuje se način školovanja, odnosno izvođenja vježbi, obzirom na činjenicu da je svaki pas jedinka za sebe i kao takvom mu se mora i pristupiti.

Individualan način rada je kvalitetan i koristan kako za psa tako i za vlasnika, jer se već pri početku školovanja radi selekcija i na svakog psa se obraća posebna pažnja i određuje način školovanja i izvođenja vježbi.Tečaj uključuje:

 1. Vodjenje na povodniku - lijepo vođenje
 2. Sjedi
 3. Lezi
 4. Mirnoća kod veterinara.
 5. Kretanje između prolaznika

Ukupno 3 tjedna rada s psom

2. stupanj – Tečaj osnova poslušnosti - BASIC

Tečaj drugog stupnja – osnova poslušnosti

Rad sa psom je isključivo individualan te baziran na pozitivnoj motivaciji. Namijenjena je psima i vlasnicima koji žele poslušnog i školovanog psa.

Ukoliko obitelj ima više članova, poželjno je da i oni budu prisutni barem na nekoliko sati kako bi im se mogli pojasniti teorijski i praktičan dio koji će se provoditi tokom vježbi izvan škole (jako bitan detalj zbog davanja komandi psu od strane više osoba).Cane Corso star 8 mjeseci i njegov 12-godišnji vodič u tijeku školovanja/dresure u K9 Team školi za pse.


Mi smo tu da Vam damo smjernice koje će Vam pomoći pri ostvarivanju prijateljskog odnosa s psom, od kojeg ćete oboje profitirati.

Tečaj uključuje:

 1. Vodjenje na povodniku - lijepo vođenje
 2. Sjedi
 3. Lezi
 4. Čekanje
 5. Dozivanje ili opoziv
 6. Odsjedavanje na distancu
 7. Odležavanje na distancu
 8. Mirnoća kod veterinara
 9. Zabrana- kako, kada i zašto
 10. Pohvala- kako , kada i zašto

Ukupno 4-5 tjedana rada

3. stupanj – Napredna poslušnost - VIP

Tečaj trećeg stupnja – Napredna poslušnost

Namijenjen je psima starijima od 10 mjeseci.

Svaki pas i njegov vlasnik koji nisu u našoj školi prošli tečaj osnove poslušnosti biti će testirani za dobrobit psa.


Tečaj uključuje:

 1. Vođenje na povodniku
 2. Vođenje bez povodnika
 3. Sjedi
 4. Lezi
 5. Čekaj
 6. Dođi
 7. Odsjedavanje na distancu od 30 m
 8. Odležavanje na distancu od 30 m
 9. Automatsko odsjedavanje (uz nastavak hodanja instruktora)
 10. Čekanje u ležećem stavu, uz ometanje drugih pasa
 11. Dozivanje ili opoziv uz ometanje drugih pasa ili bilo kakvog drugog podražaja
 12. Aportiranje
 13. Slanje u boks ili kućicu
 14. Mirnoća kod veterinara
 15. Zabrana

Ukupno 2 mjeseca rada

100% Garancija!
AKO PAS NE SAVLADA DOGOVORENE VJEŠTINE, NASTAVLJAMO S RADOM BEZ DODATNE NAKNADE SVE DOK NE USVOJI DOGOVORENO.