O nama

Škola i uzgoj Belgijskih i Njemačkih ovčara

Educiramo sve pasmine, bez obzira na njihovu dob. Radimo individualne i grupne tečajeve s vlasnicima i njihovim ljubimcima, vođeni isključivo pozitivnom motivacijom.

K9 TEAM ŠKOLA ZA PSE ZAGREB vrši obuku i školovanje pasa bez obzira na dob. Obučavamo pse za posebne namjene (čuvari osoba i imovine, sve vrste lovačkih pasa i slično). Mogučnost kupovine Njemačkih i Belgijskih ovčara direktno iz našeg uzgoja, provjerenih linija.


K9 Team Zagreb sastoji se od tima ljudi s dugogodišnjim iskustvom u svojem kinološkom radu. Nastali smo kao projekt 2008. godine s grupom entuzijasta koji su htjeli prenijeti svoje znanje i specifičan sistem rada. 2009. godine se prvi u Hrvatskoj počinjemo baviti isključivo individualnim radom. O svemu ostalome tako i o našim rezultatima svjedoče školovani psi proizašli iz naše škole, te njihovi vodiči i 9 godina uspješnog poslovanja. Napomenuli bi da se svi članovi tima konstantno usavršavaju u svojim domenama rada odlascima na seminare diljem EU.

Kod individualnog školovanja postoji mogućnost rada na više lokacija te dolaska u Vaš dom. Program K9 Team škole za pse, između ostaloga, uključuje: osnovnu poslušnost, naprednu poslušnost, ispravljanje lošeg ponašanja, socijalizaciju, resocijalizaciju odraslih pasa, rad s agresivnim psima, pripreme za uzgojne dozvole itd.

Osim toga, K9 Team škola za pse Vam nudi i pomoć pri odabiru šteneta. Savjetujemo vas pri kupnji psa te se konzultiramo o najboljoj pasmini za vas (sve to činimo potpuno besplatno), jer vaše zadovoljstvo i sretno udomljen pas su naša najveća radost.

Mogućnost kupnje mladih školovanih pasa, odraslih školovanih pasa (zelenih pasa) za razne namjene.

Mogućnost kupnje štenaca iz našeg legla ili iz odabranih uzgajivačnica.


Hranu je moguće naručiti samo ako su klijenti K9 team Zagreb škole.

Ispuni upitnik i naruči hranu!100% Garancija!
AKO PAS NE SAVLADA DOGOVORENE VJEŠTINE, NASTAVLJAMO S RADOM BEZ DODATNE NAKNADE SVE DOK NE USVOJI DOGOVORENO.